torsdag 23. januar 2014

 
Forvist

 
Forlagets omtale:
I desember 1948 blir ni år gamle Jon Heather forlatt av sin mor. Han er overbevist om at hun vil komme tilbake, men noen uker senere blir Jon sendt på båt til Australia. I Australias ødemark venter et strengt regime med hardt arbeid og jerndisiplin. Mange år senere begynner kampen om å få komme hjem. Etter annen verdenskrig ble rundt 3300 barn sendt fra Storbritannia til Australia. De fleste av dem var mellom tre og fjorten år. Forvist forteller den ekstraordinære historien.
Tirsdagsdamene


Forlagets omtale:
Tredje bok i den bestselgende serien om Tirsdagsdamene av Monika Peetz. Tre uker før åpningen av sitt nye Bed&Breakfast må Kike innse: Dette fikser hun ikke alene. Gjesterommene ser fremdeles ut som om de er bomba, og i bedene hvor de biodynamiske grønnsakene til gjestene skal vokse, hersker gapende tomhet. Her foreligger kun én mulighet: Tirsdagsdamegjengen. I stedet for en feiende flott åpningsfest, ankommer damene nå for å brette opp ermene og gå løs på elendigheten. Alle bringer naturligvis med seg biter av sin egen hverdag. Bortsett fra Caroline, hun har for sikkerhets skyld en mann på slep?

 
Lykken er en søt hevn

Forlagets omtale:
Rose Loyd er spalteredaktør i en større London-avis, gift i over tyve år med en av avisens sjefer og mor til to voksne barn. Som lyn fra klar himmel oppdager hun at hennes mann har en affære, og enda verre blir sjokket når hun innser at den "utkårede" er hennes egen assistent. På toppen av det hele mister hun jobben i avisen. Alene og arbeidsledig sitter Rose igjen i det som hadde vært et lykkelig familiehjem og lurer på hvordan hun skal samle bitene i sitt liv igjen. Men den som ler sist ler best... "Fengslende, medfølende og glødende av episoder med le-eller-gråtehumor" * Mail on Sunday "Vidunderlig velskrevet - morsom, trist og sofistikert" * The Independent.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar