onsdag 5. februar 2014

 
En verden av fremmede
 



Bokas baksidetekst:
DA EN MASSEGRAV MED lemlestede lik blir oppdaget i den saudiske ørkenen, står førstebetjent Ibrahim Zahari overfor sin mest utfordrende sak noensinne. Samtidig sliter han med problemer i privatlivet. Hans elskerinne har forsvunnet under mystiske omstendigheter, og siden utroskap kan straffes med døden, må han be sin kollega, kriminalteknikeren Katya, om hjelp.

En verden av fremmede er en spennende historie om mord og bedrag i Saudi-Arabias skyggelagte bakgater og isolerte ørkener. Boken skildrer livet til kvinner i en av de mest lukkede kulturer i verden, men ikke minst vever prisbelønte Zoë Ferraris sammen en spennende fortelling rundt en utspekulert seriemorder og de skumle kreftene som er involvert i menneskehandel i Saudi-Arabia.


Forlagets omtale:
En verden av fremmede er en spennende historie om mord og bedrag i Saudi Arabias skyggelagte bakgater og isolerte ørkener. Boken skildrer livet til kvinner i en av de mest lukkede kulturer i verden. Ikke minst vever prisbelønte Zoë Ferraris sammen en fortelling om psykologisk spenning rundt en utspekulert seriemorder og de skumle kreftene som er involvert i menneskehandel i Saudi-Arabia.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar