torsdag 24. april 2014


Fortellinger fra Engelsfors (Ungdomsbok)



Fortellinger fra Engelsfors er ei Fantasy bok som er laget som en tegneserie.

Bokas baksideomtale:
Bøkene Sirkelen og Ild har tatt Norge og verden med storm. I den fiktive byen Engelsfors kjemper De Utvalgte, en gruppe videregåendeelever med magiske krefter, en kamp for å stoppe verdens undergang - og for å klare seg gjennom tenårene.

Nå utvikles historien videre i serieform. Forfatterparet Sara B. Elfgren og Mats Strandberg har jobbet tett sammen med tre av Sveriges beste serietegnere: Kim W. Andersson, Karl Johnsson og Lina Neidestam.

Hemmeligheter fra fortiden avsløres, og vi får også ledetråder om hva som kommer til å skje videre. Vi får se gamle historier i nytt perspektiv, og får ta del i hittil ukjente historier. Vi får treffe De Utvalgte før hendelsene i Sirkelen og etter hendelsene i Ild. Vi får til og med et glimt inn i hva som skjer i den siste boka i triologien – Nøkkelen. Og vi får møte den uforlignelige Mona Månestråle i egen, høye person.

Fortellinger fra Engelsfors er for dem som har lest Sirkelen og Ild og vil ha MER.

Sagt om Sirkelen:
«Denne boka kommer til å få kultstatus – og det med rette.» (Sunday Telegrapf)

Sagt om Ild:
«Jeg har ledd høyt og blitt rørt til tårer. Jeg har holdt pusten i spenning, og ropt høyt ut i lufta: `Fy faen så bra!` Jeg kan ikke huske at det har skjedd meg før.» (Fabian Kastner, Svenska Dagbladet)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar