tirsdag 18. mars 2014

Hulder (ungdomsbok)

Bokomtale (Fantasy)
Sammen med faren flytter Erik Skoglund til en liten bygd. Moren hans er dømt for drap på en ung kvinne, og Erik var det eneste vitnet til hendelsen. Men han vil ikke snakke om det han så. Fordi det er umulig. Hun drepte ikke en kvinne. Nå er moren dømt og sperret inne på psykiatrisk avdeling i bygda som Erik og faren har flyttet til.
Sammen med det merkelige tvillingparet Trine og Tore, vikles de tre ungdommene inn i et nett av underjordiske krefter i den vesle bygda hvor det er umulig å vite hvem som egentlig bestemmer hvem som er gal og hvem som virkelig hører stemmer. Den eneste guiden i denne magiske verdenen, er den vakre og forførende hulderen Flora. Dette er en fortelling om et norsk bygdemiljø, og en dramatisk underverden basert på de mest kjente mytene og sagnene.

Farlig stille (ungdomsbok)

 
Bokas bakside
Runa rømmer fra Galehuset. Hun er skremt av den hun er i ferd med å bli der inne. Hun vet Åge er den beste medisinen mot ondskapen, men tør han møte henne alene?
I et håp om å få hjelp til å takle det mørke i seg, forsøker Runa å finne en med samme øyne som seg selv. Det skal hun komme til å angre bittert på.
Endelig, oppfølger til Mørketid med handling fra bloddrikkermiljøet på Hovseter. Enda mørkere, mer spennende og enda mer fylt av kjærlighet og humor.
Mørketid, var nominert til U-prisen.
 


Sammen skal vi holde himmelen (Ungdomsbok)


Bokas bakside:
En motorsykkelulykke. Gard treffer Luka. Den svartkledde gatekunstneren og miljøaktivisten Luka med kumøkk og ei mor som bryr seg minimalt. Trommisen Gard har gnistrende blå øyne og et krøllete brev på innerlomma. Dette brutale møtet blir begynnelsen på en hjerterå og uendelig vakker kjærlighetshistorie.
En dramatisk fortelling som tar pusten fra leseren. Rått, fartsfylt, vart og vakkert. En boks som snakker til hjertet.
Vinner av Schibsted Forlags manuskonkurranse for barn og ungdom. Sammen skal vi holde himmelen er første bok i en triologi.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar